lauantai 2. kesÀkuuta 2018

đŸšŒ

Vittujen vittu. En olis tätä päivää uskonut näkeväni että minä tulen raskaaksi ehkäisystä huolimatta.

Kyllä. Pregnant, gravid, raskaana. Viikkoja varmaan jotain 5+0 koska menkat tasan viikon myöhssä. Ei, en oo kattonu mitään laskettuja aikoja koska sinne asti ei tulla pääsemään. Todellakaan.

Edessä on siis raskauden keskeytys aka abortti. Hope so mahdollisimman pian. Tiistaina mulla olis ollu aika kierukan asennukseen mut se nyt peruuntui ja perjantaina on lääkäri joka kirjoittaa lähetteen naistentautien polille.

Onneks ollaan J:n kanssa ehdottoman samoilla linjoilla. Eikä mua nyt sureta tuo keskytys koska se oikeesti on ainoa vaihtoehto. Ei olis mitään mahdollisuuksia pitää tätä. Enkä muutenkaan halua kolmatta lasta, en nyt enkä tulevaisuudessa.

Kunhan tää on alta pois niin laitatan sen kierukan ja siihen asti harrastan ainoastaan perse- ja suuseksiä 😃 onneks nykyään lähes rakastan molempia 😂 ei mutta oikeesti, en luota enää mihinkään muuhun ja onneks J aikoo laitattaa piuhat poikki. Mut niihinkin on aika pitkät jonot joten toi kierukka jo sen takia tulee tarpeeseen, onhan se luotettava. Tai niinhän pillereiden ja renkaankin pitäis olla mutta 🙄

Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti

Huh, koko ajan sellainen pieni stressi pÀÀllÀ kun koitti tÀÀ meidÀn uusi arki. Mulla alkoi koulu ja lapset aloitti pÀivÀkodin, O:n ja lasten...